www.langeskov.foreningen-norden.dk

Til Forsiden

Til Forside

Foreningen NORDEN Langeskov.

Langeskov en lille by med ca. 5000 indbyggere, beliggende ved frakørsel nr. 47, når du kører med motorvejen over Fyn. De fleste arrangementer afholdes i Hans Tausen Centret. Et "ældre og aktivitetscenter", i den nu nedlagte skole i Birkende. Foreningen har i øjeblikket ca. 365 medlemmer. Foreningen er i øjeblikket næststørste Lokalforening i Danmark.

Kopi af Preikestolen: står på det lille torv ved Langeskov Rådhus. Stenen er en gave fra Forsand Kommune. Stenen er fundet i et stenbrud i Forsand og fragtet til Langeskov på en blokvogn.Til højre, billede af "Preikestolen" 600 m. over Lysefjorden. Flere end 130.000 turister vandre hvert år, de 6 kilometer gennem  klippefyldt terræn, for at nyde den svimlendende udsigt fra dette flotte fjeldplateau.