www.langeskov.foreningen-norden.dk

Diverse

Til Forsiden

Foreningen NORDEN, Langeskov.

Langeskov en lille by med ca. 5000 indbyggere, beliggende ved frakørsel nr. 47, når du kører med motorvejen over Fyn. De fleste arrangementer afholdes i Hans Tausen Centret. Et "ældre og aktivitetscenter", i den nu nedlagte skole i Birkende. Foreningen har i øjeblikket ca. 365 medlemmer. Foreningen er i øjeblikket næststørste Lokalforening i Danmark.

Kopi af Preikestolen: står på det lille torv ved Langeskov Rådhus. Stenen er en gave fra Forsand Kommune. Stenen er fundet i et stenbrud i Forsand og fragtet til Langeskov på en blokvogn.Til højre, billede af "Preikestolen" 600 m. over Lysefjorden. Flere end 130.000 turister vandre hvert år, de 6 kilometer gennem  klippefyldt terræn, for at nyde den svimlendende udsigt fra dette flotte fjeldplateau.